Editorial - Frobolous

20% off Winter Collection

Account

PRESS


Artices about our company

In the domain of Shopping and Fashion, Frobolous Ltd, operating as a Sole Proprietorship and One Person Company (OPC) under the guidance of Frosina Bollo, stands as a distinct entity in the world of online marketplaces.

Rudina – Stilistet shqiptare prezantojnë koleksionet e tyre në Pallatin e Brigadave

Pallati i Brigadave shndërrohet në shtëpi mode me stilistët më të mirë | “Pasditja ime” në RTSH

“Couture Awakening” ishte sfilata e parë e “Frobolous”, e cila në bashkëpunim me “Harabel Contemporary”, bëri bashkë stilistë të rinj dhe brande të rëndësishme shqiptare.

JNuk e dimë nëse e njihni, por Frobolous organizoi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave një mbremje mode dhe stili. Stilistët më të mirë vendas prezantuan koleksionet e tyre të reja Vjeshtë/Dimër 2023 në një sfilatë të parë të këtij lloji të quajtur “Couture Awakening”

Jo në Paris, as në Milano, por brenda Pallatit të Brigadave! Sfilata që bëri bashkë shumë emra të njohur të stilistëve shqiptarë, Sfilata Frobolous në bashkëpunim me Harabel Contemporary, ishte një e tillë që u zhvillua të shtunën në “Pallatin e Brigadave”, në orën 18:30, ku morën pjesë stilistë të rinj dhe brande të rëndësishme shqiptare si: Aga Clothing, Ari the brand, Anisa Collections Labentine, Bad A.S, Altin Mici, Alisa Dudaj, FRBL Collection.

Frobolous Ltd – Winner of the Great Companies Global Business Award – 2023
Frobolous is an online marketplace specialised in Private Label Designers. They aim to give space & voice in the fashion industry to smaller, sustainable and new creative designers by marketing & reselling their product with the right positioning.

“Frobolous” është një kompani fashion-tech angleze që ka nisur dy vite më parë me prezencë të gjerë online në tregun e UK & në kanalin retail në tregun francez. Me një koncept inovativ, krijimi i kësaj platforme ka synim të promovojë designers të ndryshëm në një treg ndërkombëtar.


“This is such an innovative concept that will really rattle the fashion industry to become more accommodating to the customers. Frobolous really makes the customer the King (or Queen) again!”
“This is such an innovative concept that will really rattle the fashion industry to become more accommodating to the customers. Frobolous really makes the customer the King (or Queen) again!”
“Frobolous enables you to break free from the shackles of conformity imposed upon you. Celebrate your own individuality by showing the world who you are by wearing exactly what best reflects your personality. No need any longer to settle for second best!”FROBOLOUS HAS ITS OWN BLOG


You should check out our latest blog postsⒸ Copyright 2023
CONTACT US FAQ
Upload your picture
Please feel free to share two pictures of your front back sides of your body with us.We need a picture to understand better your body shape in order to be able to custom size your garment perfectly. We only need a picture of your body without the headshot. Frobolous claims that the picture will be solemnly used for garment production purposes and the privacy of the client will be preserved at any moment.
0
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Calculate Shipping