Blog - Frobolous London

NEW DESIGNERS

Account

Blog

We love writing about fashion. Have a look at out scribbles.


Quiet Luxury

As we head into the summer of 2023, there are plenty of exciting jewelry trends that are set to take center stage. From bold and colorful pieces to more delicate and intricate designs, there is something for everyone to enjoy this season. In this article, we will explore some of the most popular jewelry trends for summer 2023.


READ MORE

Unveiling the Hottest Summer Fashion Trends of 2023

As the temperatures rise and the sun shines brighter, it's time to embrace the vibrant summer trends of 2023, right here on FROBOLOUS. This season brings us a delightful mix of classic elements, bold colors, and sustainable choices.


READ MORE

Your absolute must-do: Jewelry!

As we head into the summer of 2023, there are plenty of exciting jewelry trends that are set to take center stage. From bold and colorful pieces to more delicate and intricate designs, there is something for everyone to enjoy this season. In this article, we will explore some of the most popular jewelry trends for summer 2023.


READ MORE

Everything about the English fashion-tech company!

“Frobolous” është një kompani fashion-tech angleze që ka nisur dy vite më parë me prezencë të gjerë online në tregun e UK & në kanalin retail në tregun francez. Me një koncept inovativ, krijimi i kësaj platforme ka synim të promovojë designers të ndryshëm në një treg ndërkombëtar. Kompania është krijuar nga Znj. Frosina Bollo, e cila ka dashur të bëjë bashkë inovacionin dhe traditën, duke sjellë veshje të krijuara me shumë kujdes dhe mjeshtëri, të bëra me dorë si dikur, duke kuruar çdo detaj në atelietë e stilistëve të ndryshëm, por të sjella në një formë inovative nëpërmjet teknologjisë.


READ MORE

Looking to the past, for a better future. What these 70s fashion designers taught us about customization and innovation.

In an era where there is tremendous customization in beauty and music, the fashion industry is lagging behind. Our clothes are massively standardized be it in terms of size, cut, or style. It’s quite often that we have had to compromise between taste and fit. When it...


READ MORE
Ⓒ Copyright 2023
CONTACT US FAQ
0
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Calculate Shipping